Hoe werkt een foto abonnement

Met een foto abonnement betaal je per ruiter een vast bedrag voor al je foto´s per seizoen, ongeacht het aantal paarden of pony´s en op hoeveel wedstrijden je start. Je hebt hierbij de keuze tussen lage of hoge resolutie bestanden.
 
Lage resolutie bestanden zijn bij uitstek geschikt voor gebruik op internet. Wil je liever afdrukken, vergrotingen of een fotoboek maken, dan kun je beter kiezen voor hoge resolutie bestanden.
 
Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:
1 ster abonnement
Alle foto´s van één ruiter per seizoen van de nationale (SGW) wedstrijden in lage resolutie.
 
EventingPhoto
 
2 sterren abonnement
Alle foto´s van één ruiter per seizoen van de nationale (SGW) wedstrijden en internationale (CIC/CCI) wedstrijden in lage resolutie.

EventingPhoto
 
3 ster abonnement
Alle foto´s van één ruiter per seizoen van de nationale (SGW) wedstrijden in hoge resolutie.
 
EventingPhoto
 
4 sterren abonnement
Alle foto´s van één ruiter per seizoen van de nationale (SGW) wedstrijden en internationale (CIC/CCI) wedstrijden in hoge resolutie.

EventingPhoto
 
Zodra je bestelling is verwerkt, kun je de lage resolutie zonder watermerk downloaden van de website. Bij een 3 of 4 sterren abonnement ontvang je van ons een link met password van je eigen (privé) album. Hieruit kun je de foto's in hoge resolutie downloaden. Je foto's blijven altijd beschikbaar in je eigen album, dus je hebt meteen een back-up voor al je foto's

Het is niet toegestaan om de foto's te gebruiken voor commerciële of redactionele doeleinden anders dan je eigen Social Media of website. Voor commerciële of redactionele doeleinden gelden andere tarieven.
 
Naast de foto's van het seizoen 2017 is het ook mogelijk om je foto's van vorige seizoenen te bestellen. Geef in dat geval bij je bestelling aan voor welk seizoen je het abonnement wilt afsluiten.