Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden met betrekking tot gebruik van beeldmateriaal van Eventingphoto.
 
1.    Algemene voorwaarden
1.1. Op alle beelden van Eventingphoto rust copyright en zijn beschermd door nationale en internationale auteursrechtelijke wetten en verdragen.
1.2. Gebruikersrechten gelden standaard uitsluitend voor privé gebruik.
1.3. Het is wel toegestaan om lage resolutie beelden te publiceren op eigen websites, nieuwsbrieven en sociaal media. Hierin zijn niet inbegrepen online en offline uitingen van sponsors.
1.4. Genoemde prijzen voor het privé gebruik van beeldmateriaal zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten (verzendkosten worden alleen in rekening gebracht bij afdrukken en gelden dus niet voor digitale bestanden).
 
2.    Commercieel gebruik

2.1. Het is niet toegestaan om beelden van Eventingphoto zonder vooraf verkregen toestemming te gebruiken voor commercieel gebruik.
2.2. Onder commercieel gebruik wordt verstaan het publiceren van beeldmateriaal in folders, brochures en andere gedrukte reclame uitingen en verpakkingen. Onder commercieel gebruik wordt eveneens verstaan het publiceren van beeldmateriaal op webpagina's, nieuwsbrieven en social media van bedrijven en organisaties met een winstoogmerk.
2.3. Voor commercieel gebruik van de beelden gelden andere tarieven dan de tarieven vermeld op de website van Eventingphoto.com. Deze tarieven worden uitsluitend op verzoek verstrekt.
 
3.    Gebruik van beelden in media
3.1. Het is niet toegestaan om beelden van Eventingphoto zonder vooraf verkregen toestemming te gebruiken in zowel offline alsmede op online media.
3.2. Onder gebruik in media wordt verstaan publicatie in magazines, kranten, boeken etc. alsmede het online publiceren van beelden op websites, nieuwsbrieven en social media.
2.3. Bij gebruik van beeldmateriaal in media moet altijd de fotocredits (www.eventingphoto.com) vermeld te worden.
2.4. Voor gebruik van beelden in de media gelden andere tarieven dan de tarieven vermeld op de website van Eventingphoto.com. Deze tarieven worden uitsluitend op verzoek verstrekt.
 
4.    Garantie
4.1. Aangeschafte digitale bestanden kunnen niet worden geretourneerd.
4.2. Wanneer fotoafdrukken tijdens de verzending en bezorging zijn beschadigd, dan zal Eventingphoto deze afdrukken kosteloos opnieuw verzenden.
4.3. Wanneer u om wat voor reden niet tevreden bent met het geleverde product, dan heeft Eventingphoto het recht om dit te herstellen. Mocht dit om wat voor reden niet lukken, dan zal restitutie plaatsvinden van het aankoopbedrag.